Ralf Mohren wordt geïnterviewd door Britta Koopen

TonickleinArthur Poolman is alcoholist. Hij leeft in een wereld waarin drank de baas is. Het begint met de weekends: de teugels los, alle zorgen voor even vergeten. Maar het kan niet altijd vrijdagavond zijn. De werkweek schudt hem wakker, en steeds meer heeft hij diezelfde drank nodig om nog te kunnen functioneren op de middelbare school waar hij lesgeeft. Steeds vaker verliest hij de controle over de angst. De schaamte die hij voelt vanbinnen, die hem alleen maar meer, meer, méér laat drinken om te vergeten, te verdringen. Arthur valt steeds dieper, onbereikbaar voor zijn dierbaren, tot hij de bodem raakt. Daar rest hem nog maar één keuze: nooit meer drinken of alles verliezen.

 

Laat u verrassen: ontmoet, beleef en geniet!

WANNEER:
dinsdag 24 februari 20.00 – 22.30 uur

WAAR:
Novadic-Kentron, Kanaaldijk Noord 15C, 5613 DH Eindhoven www.novadic-kentron.nl

MUZIEK:
Harold K

RONDLEIDING:
’n kijkje achter de schermen in het Activiteitencentrum. Cliënten geven een rondleiding tijdens de pauze.

PRIJS:
€ 10,00 p.p.

KAARTVERKOOP:
-Boekhandel Van Grinsven, Korte Kerkstr. 11, Geldrop (040-2862967) of Korianderstr. 28-30, Eindhoven (040-2115217) www.boekhandelvangrinsven.nl
-Op dinsdag 24 februari aan de kassa bij Novadic-Kentron, vóór het begin van de voorstelling
-Je kunt direct kaarten reserveren klik hier

 

Ralf Mohren (1970) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht en geeft les op een middelbare school. Eerder schreef hij een boek over Jack Poels en Tren van Enckevort van onder andere Rowwen Hèze en Herberg de Troost. Hij woont met zijn gezin in Eindhoven.

‘Ralf Mohren is Bukowski in de polder. Wat een moedig boek: het bezorgt je een enorme kater en het enige wat gaat helpen is het volgende boek van Ralf Mohren.’ Frank Lammers

 

 

Harold K schrijft poëtische songs die je raken. In je ziel en je hart. Zijn stemgeluid is droog-melancholisch met een nooit versleten zachte G. Muzikaal vaart hij zijn eigen koers; hij zoekt zijn inspiratie in Amerikaanse rootsmuziek en het Europese chanson. Harold K groeide als Harold Konickx op in Susteren, ingeklemd tussen België en Duitsland. Regelmatig en met liefde zingt hij in de taal van zijn geboortestreek.’

 

Foto: Ralf Mohren © Alex de Groot