Wat als we verliefdheid als ziekte beschouwen?

HANNA BERVOETS

EFTER

Bervoets, Hanna®RdePuy kleur

Fotograaf: Robin de Puy

Efter speelt in een nabije toekomst waarin artsen en wetenschappers verliefdheid als psychische aandoening zijn gaan beschouwen. De medische industrie springt gretig op de nieuwe diagnose in. Er openen klinieken tegen liefdesverslaving. En farmaceut Fizzler wil als eerste een geneesmiddel tegen verliefdheid op de markt brengen: Efter.

In Efter volgen we negen personages die met de introductie van het medicijn te maken krijgen. De pr-man die Efter in de markt moet zetten. Een pubermeisje dat voor het eerst verliefd wordt. Een journaliste die onraad ruikt. Allemaal hebben ze een eigen agenda, allemaal worstelen ze met eigen problemen en twijfels, allemaal proberen ze orde aan te brengen in een steeds chaotischer werkelijkheid. Wat zij niet weten, is dat hun individuele keuzes en beslissingen een noodlottige reeks gebeurtenissen in gang zetten.

Laat u verrassen: ontmoet, beleef en geniet!                                                                                                                                                                                          

WANNEER:
dinsdag 18 november 2014, 20.00 – 22.30 uur

WAAR:
GGzE, Locatie de Grote Beek (Conferentiecentrum), Grote Beekstraat 26, 5626 NE Eindhoven www.ggze.nl

Muziek:
Iris Penning, singer-songwriter

PRIJS:
€ 12,50 p.p.

KAARTVERKOOP:
-Boekhandel Van Grinsven, Korte Kerkstr. 11, Geldrop (040-2862967) of Korianderstr. 28-30, Eindhoven (040-2115217) www.boekhandelvangrinsven.nl
-Op dinsdag 18 november aan de kassa in het Conferentiecentrum, vóór het begin van de voorstelling.
-Je kunt direct kaarten reserveren klik hier

Hanna Bervoets schreef een gelaagde, schrijnende roman over de verhalen die we vertellen om met onszelf en elkaar te kunnen leven. Het oudste verhaal van allemaal – De Liefde – wordt in Efter grondig herschreven. Hanna Bervoets is een van de meest toonaangevende auteurs van dit moment. Haar grootste successen behaalde ze met Lieve Céline en Alles wat er was.

 

SONY DSCPolle van Genechten is een jonge singer-songwriter. In 2011 deed Polle mee aan het Junior Songfestival van de Avro. Zijn nummer Music in my heart, geproduceerd door Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, werd een enorme hit.

In 2012 werd Polle voor het NTR tv-programma ‘Jong Talent in Muziek’ gevolgd, en trad hij op met het Metropole Orkest, dat zijn nummer Hey Hey speelde. Daarvoor kreeg hij o.a. een Masterclass van Wouter Hamel.

Zijn lied Stralen stond wekenlang in de Kids Top20 en behaalde een nummer 2 notering. In Januari 2014 is zijn EP Ik ben, geproduceerd door Jelle van Leeuwen en Mitchell Monhemius (VLEM Music), een feit.

Myrthe Hendrix is 12 jaar jong, muziek en theater haar grote passie. In 2011 kwam een droom uit, ze kreeg  een rol in de musical Droomvlucht van Joop van den Ende in samenwerking met de Efteling. In 2014  speelt ze  de rol van prinses Anura in de sprookjesmusical Klaas Vaak.

Naast diverse optredens door het land maakt Myrthe sinds begin 2014 deel uit van het CMT jongeren koor o.l.v. opera- en operettezangeres Marjon Lambriks. Wekelijks repeteert Myrthe onder  haar leiding op kasteel Wittem en zal ze binnenkort door het land optredens gaan verzorgen.

Dit jaar maakte Myrthe samen met Polle een videoclip bij de cover van de Common Linnets waarmee ze de Kids top 20 wisten te bereiken.

 

Britta Koopen

Britta Koopen-Neuefeind (1968) studeerde algemene literatuurwetenschap aan de universiteiten in Bielefeld (Duitsland) en Utrecht en rondde ook de vertalersopleiding af. Zij is als freelance recensent verbonden aan het Eindhovens Dagblad en geeft daarnaast training op het gebied van autisme en communicatie. Literatuur is haar passie, zij deelt haar interesse graag met anderen: sinds ruim 17 jaar geeft zij in haar vrije tijd literatuurlessen en leiding aan verschillende leesclubs.

 

Foto: Hanna Bervoets © Robin de Puy