Treed in de voetsporen van Dan Browns Inferno!

Benieuwd naar de geheimen van Dan Browns nieuwste duizelingwekkende thriller, Inferno? Saskia Balmaekers, schrijfster van het boek ‘De geheimen van Inferno’,  neemt u mee naar Florence, de geboortestad van Dante. Welke sporen zijn er in Florence terug te vinden van het meesterwerk van Dante Alighieri en van de grote dichter zelf?

Geniet van een spectaculaire tocht door de renaissancestad, met volop aandacht voor Dante, duivels, demonen en meer..

WANNEER
Dinsdag 24 september 2013, 20.00 uur – 22.30 uur

WAAR
De Kapel, Kanaalstraat 6, 5611 CT Eindhoven

DANS EN MUZIEK
De avond wordt muzikaal omlijst door sopraan Rianne Wilbers en Caroline Nuijts, oriëntaalse dans.

PRIJS

12,50 p.p. (incl. glas Prosecco tijdens de pauze, aangeboden door www.stedenman.nl )

KAARTVERKOOP
Boekhandel Van Grinsven
Korte Kerkstraat 11, Geldrop. 040-2862967
Korianderstraat 28-30, Eindhoven. 040-2115217
www.boekhandelvangrinsven.nl

saskiaSaskia Balmaekers (1980) is een van Nederlands grootste Italië-kenners en sinds haar studie Italiaans helemaal thuis in Florence. Op www.ciaotutti.nl, het grootste Nederlandstalige Italiëblog, bericht zij dagelijks over Italiaanse kunst, cultuur en literatuur.

 

 

 

rianneSopraan Rianne Wilbers (1989, Helmond)
Sopraan Rianne Wilbers begon met zingen in 2005 bij zangpedagoge/ademdocente Marjan Vree. Hier heeft zij 4 jaar les gehad, waarbij de passie voor klassieke muziek en zang zich ontwikkelde.

Rianne heeft ondertussen haar Bachelor of Music behaald en heeft hierbij lessen gevolgd bij Xenia Meijer en Hanneke Kaasschieter. Rianne studeert op dit moment aan de master of music in Tilburg bij Xenia Meijer. Ze krijgt in de Master of Music (zang)lessen van verschillende docenten op verschillende scholen.

carolineCaroline Nuijts (1970, Heeze)
Caroline danst al heel haar leven en gaf regelmatig lessen dans en expressie aan jonge kinderen. In 1997 startte ze met buikdans bij Laetana en heeft zich in de loop der jaren toegelegd op de dansen en de muziek van Egypte. Ze geeft regelmatig workshops door heel het land om deze verdieping van de dans over te dragen. Haar specialisaties zijn o.a. de Middeleeuwse dans, de dansen uit Opperegypte en de tekst- en muziekinterpretatie van Arabische muziek. Inmiddels is ze gastdocent bij twee buikdansopleidingen in Nederland en geeft ze nog steeds met veel plezier wekelijkse lessen in Heeze.